Termeni si conditii

Termeni și Condiții

Bine ați venit la SAFETY GROUP, magazinul online de echipamente de protecție. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare a site-ului nostru. Accesând și utilizând acest site, sunteți de acord cu toți termenii și condițiile prezentate mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

  1. Accesul la site: Accesul la site-ul nostru este permis doar persoanelor fizice sau juridice care au vârsta legală și sunt capabile să încheie contracte juridice conform legilor aplicabile. Accesul la site este gratuit și nu necesită înregistrare, cu excepția cazului în care doriți să plasați o comandă.

  2. Confidențialitatea datelor: Respectăm confidențialitatea datelor dvs. personale conform Politicii noastre de Confidențialitate. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și divulgarea datelor dvs. personale conform Politicii noastre de Confidențialitate.

  3. Comenzi și plăți: Plasarea unei comenzi pe site-ul nostru constituie o ofertă de cumpărare a produselor respective. Ne rezervăm dreptul de a accepta sau de a refuza această ofertă. Plata se va efectua conform modalităților indicate pe site și va trebui să fie finalizată înainte de expedierea comenzii.

  4. Politica de returnare și schimb: Detalii privind politica noastră de returnare și schimb sunt disponibile pe pagina dedicată. Vă rugăm să o consultați pentru informații detaliate.

  5. Drepturile de autor: Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra conținutului acestui site (incluzând, dar fără a se limita la texte, imagini, grafice etc.) sunt proprietatea noastră sau a furnizorilor noștri și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și alte legi aplicabile.

  6. Limitarea răspunderii: Ne străduim să asigurăm acuratețea și actualizarea informațiilor prezentate pe site, dar nu putem garanta că acestea sunt întotdeauna complete sau fără erori. Utilizarea informațiilor de pe site se face pe propria răspundere. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice pierderi sau daune cauzate direct sau indirect prin utilizarea acestui site sau a informațiilor sale.

  7. Modificări ale termenilor și condițiilor: Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment acești termeni și condiții. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site.