Politica de Confidențialitate

1. Introducere

Bine ați venit la Politica de Confidențialitate a Safety Group SRL, unde ne angajăm să protejăm și să respectăm confidențialitatea datelor dvs. Această politică descrie modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale atunci când vizitați sau faceți cumpărături pe site-ul nostru.

2. Date colectate

Colectăm anumite informații personale atunci când interacționați cu magazinul nostru, inclusiv numele dvs., adresa de e-mail, adresa de livrare, informațiile de plată și alte detalii relevante necesare pentru procesarea comenzilor și furnizarea serviciilor noastre.

3. Scopul colectării datelor

Datele personale sunt colectate în principal pentru a procesa comenzile dvs., a vă furniza produsele și serviciile noastre, a vă notifica despre actualizări și oferte speciale și pentru a vă oferi o experiență personalizată pe site-ul nostru.

4. Utilizarea datelor personale

Datele personale colectate sunt utilizate exclusiv în scopurile specificate și nu vor fi vândute sau transferate către terțe părți fără consimțământul dvs. Utilizăm informațiile dvs. numai conform legilor aplicabile și pentru a vă oferi serviciile noastre.

5. Protecția datelor personale

Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale și să aplicăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea abuzivă sau divulgarea acestora. Datele dvs. sunt stocate în siguranță și sunt protejate prin tehnici de criptare și securitate.

6. Partajarea datelor cu terțe părți

Datele personale pot fi partajate cu anumite terțe părți pentru a facilita procesarea comenzilor, livrarea produselor și furnizarea serviciilor noastre. Aceste terțe părți sunt selectate cu grijă și sunt angajate să respecte confidențialitatea datelor dvs.

7. Drepturile utilizatorilor

Aveți dreptul de a accesa, rectifica, șterge sau restricționa prelucrarea datelor personale. Pentru orice solicitare sau întrebare legată de datele dvs. personale, vă rugăm să ne contactați utilizând detaliile de contact furnizate mai jos.

8. Actualizări ale politicii de confidențialitate

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic pentru a reflecta schimbările în practicile noastre de colectare și utilizare a datelor personale. Vă încurajăm să reveniți la această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări.

9. Contact

Pentru întrebări sau solicitări legate de politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la:

TEL./FAX: +40264-354.808

MOBIL: +40728-899.924

E-MAIL: office@safetygroup.ro