Despre Noi

Intr-un parteneriat cladit pe valori occidentale cu Sir Safety System Italia, unul dintre liderii mondiali in domeniul sigurantei in munca, SAFETY GROUP va pune la dispozitie o gama complexa de echipamente si incaltaminte de protectia muncii (salopete, halate, cizme, bocanci, manusi, masti, ochelari, casti, dusuri de urgenta, prim ajutor etc).

Cu o echipa formata din specialisti in domeniu, ambitioasa si responsabila, va oferim cele mai bune solutii in domeniul echipamentelor de protectia muncii.

Calitatea la un pret rezonabil, profesionalismul, integritate morala, si flexibilitatea sunt valori care ne asigura ca oferim excelenta in relatiile cu partenerii nostri.

Suntem angajati intr-un proces care ofera o adevarata valoare echipei dumneavoastra si care contribuie esential la ridicarea nivelului de sanatate si securitate in munca. Astfel, avem in portofoliu cele mai importante companii din Transilvania.

Scopul nostru este sa fim lideri de performanta pe piata echipamentelor de protectie si un model de profesionalism in relatiile cu colaboratorii nostri.

CONTACT: SAFETY GROUP - echipamente de protectia muncii

TEL./FAX: +40264-354.808

MOBIL: +40728-899.924

E-MAIL: office@safetygroup.ro

Nume firmă                          SAFETY GROUP SRL
Cod Unic de Înregistrare.     22589145
Nr. Înmatriculare                  J12/4507/2007
EUID ROONRC.J12/4507/2007
Data înfiinţării                       2007
Sediu social                         Bdul. Nicolae Titulescu 38 B
Punct de lucru                     Strada General Dragalina, Cluj-Napoca 400347